Sauterwijnen

Probleemstelling
Sauter Wijnen is een importeur van wijnen met bijna 110 jaar ervaring. De sfeervolle en eigentijdse accommodatie in Maastricht is een weergave van een wonderbaarlijke en rijke wijnwereld. Zowel in de vestigingen als op de website beschikt Sauter Wijnen over een schat aan goede en goed betaalbare wijnen.

Sauter Wijnen is zich ervan bewust dat een juiste combinatie tussen online en offline verkoop de beste strategie is. Vandaar dat Sauter Wijnen haar webshop wilde verbeteren en vernieuwen. Een webshop die makkelijk in gebruik is voor de bezoeker, goed vindbaar is in zoekmachines, beschikt over uitgebreide productpresentaties, een goed reserveringssysteem heeft en bovenal naadloos aansluit op de Microsoft Dynamics back-office software voor de koppeling van klant-, order-, reserverings- en betaalgegevens.

Onze oplossing
Voor de nieuwe webshop hebben we gekozen voor een duidelijk ontwerp met een heldere navigatie. Er kan uitgebreid gezocht worden binnen het productaanbod. Het productaanbod wordt op verschillende manieren getoond. Indien de bezoeker dit wil kan een product zeer uitgebreid geraadpleegd worden. De uitgebreide productnavigatie kan bijvoorbeeld worden gemaakt op basis van geografische kenmerken, product eigenschappen, prijs en wijnmaker.

De back-office software van Sauter Wijnen is een maatwerk oplossing van Microsoft Dynamics (Navision). Hiervoor hebben wij een maatwerkkoppeling ontwikkelt waardoor een volledige integratie tussen Microsoft Dynamics en Magento is gerealiseerd.

De webshop biedt daarnaast een uniek reserverings- en bewaringssysteem. Klanten kunnen niet alleen huidige producten reserveren, maar ook toekomstige (van een nieuwe oogst). Daarnaast kunnen bestelde producten bewaard worden. Sauter Wijnen slaat de producten op voor de klant en de klant bepaalt zelf wanneer de producten afgeleverd kunnen worden.

De eigenaren van Sauter Wijnen zijn echte liefhebbers. Hun passie delen ze graag met hun klanten. Hiervoor hebben wij binnen de webshop een gesegmenteerde nieuwsbriefkoppeling ontwikkeld en een uitgebreid publicatiesysteem. Daarnaast hebben wij een WordPress blog ge√Įntegreerd in onze Magento oplossing. Tevens wordt er bij elk product een proefnotitie in PDF aangeboden.

Sauter Wijnen laat haar klanten graag zien waar de producten vandaan komen en wie de producenten zijn. De webshop is uitgerust met een uitgebreid informatiesysteem over wijnmakers met koppelingen naar twitter, facebook, blogs, youtube en websites.

De webshop van Sauter Wijnen is een uitgebreide webshop, die iedere bezoeker brengt wat hij of zij zoekt; van een snelle besteller tot een liefhebber die zich uitgebreid wil inlezen in het aanbod van wijnen en wijnmakers.

  • Magento ecommerce platform
  • Maatwerk design
  • Integratie Navision
  • Reserve bestel module
  • Wijnmakers wiki
  • WordPress blog

Geef een reactie