Kuwiq

Probleemstelling

Kuwiq.com onderdeel van Caffediem is een internetondernemer vanaf het eerste uur. Begonnen met verkoop van koffie producten via eBay op parttime basis werd al snel een een fulltime onderneming met een eigen webhop.

Caffediem was al snel overtuigd dat bij een serieuze internationale internetonderneming een serieuze webshop hoort. Een webshop die makkelijk in gebruik is voor de bezoeker, in meerdere talen beschikbaar is, goed vindbaar is in zoekmachines, en bovenal naadloos aansluit op de back-office software voor de koppeling van klant-, order- en betaalgegevens.

Onze Oplossing

De webshop is gelokaliseerd in vijf talen en maakt het mogelijk vanuit dertig landen te bestellen. Er wordt rekening gehouden, afhankelijk van de factuur en afleveradressen van klanten, met de BTW tarieven en voor de Duitse markt ook met de Kaffee steuer indien deze van toepassing is. Ook kunnen zakelijke klanten volautomatisch, indien ze beschikken over een gevalideerd EU BTW nummer, binnen de EU met BTW vrijstelling bestellen.

In de webshop worden 8 verschillende digitale betaalmethoden aangeboden om klanten door heel Europa de mogelijkheid te geven op een vertrouwde manier te betalen. Dit gecombineerd met uitgebreide navigatie en SEO optimalisatie is Kuwiq.com een webshop met hogere conversie percentages dan voorheen mogelijk was.

  • Magento ecommerce platform
  • Maatwerk design
  • RC Webconnect
  • RC International Tax module
  • Technische SEO optimalisatie
  • Usability optimalisatie

Geef een reactie