Geboortekoekjes

Probleemstelling

Geboortekoekjes is een nieuw concept waarmee je een doos (of dozen) geboortekoekjes kunt bestellen. Leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen.

Het leuke aan het concept is dat je het cadeau kunt personaliseren door er een persoonlijk kaartje aan toe te voegen.

Geboortekoekjes.nl maakt gebruik van een zogenaamde fulfilment partner die zorgt voor de afhandeling en verzending van de bestellingen.

Onze Oplossing

Gezien het product hebben we gekozen voor een fris en speels ontwerp van de webshop. We hebben de webshop volledig geïntegreerd met de backoffice van de fulfilment partner van Geboortekoekjes. Deze integratie is zo ver doorgevoerd dat zelfs de support van het contactformulier is geïntegreerd met het backoffice systeem met de partner die de support aan de webshop verleend.

Om zelf kaartjes te ontwerpen hebben we hiervoor een module ingebouwd. Met deze module is het mogelijk om zowel op een computer als op een mobiel device zelf kaartjes te ontwerpen. Het is ook mogelijk om ontworpen kaarten te bewaren en later opnieuw te bestellen.

  • Magento ecommerce platform
  • Maatwerk design
  • Kaart editor
  • Integratie fullfillment systeem
  • Usability optimalisatie
  • Onze Diensten

Geef een reactie